SUBAŞI SUCUKLARI; MADE IN EREĞLİ!
Yayınlanma : 05-02-2016 | 17 : 38 30
Güncelleme : 05-02-2016 | 17 : 38 30
Kdz. Ereğli ilçesinde 35 yıldır, son 10 yıldır ise patentli üretilen orijinal kasap sucuğu Subaşı Kasabı Sucuklarına talep her geçen gün artıyor. Kdz. Ereğlide görev yapan yerel ve ulusal gazetelerin temsilcileri de bu sabah Nazar Kebapta bir araya gelerek fırında pişirilen Subaşı Kasabı Sucuklarını tattı.
Kdz. Ereğli ilçesinde 35 yıl önce üretimine başlanan ve son 10 yıldır patentli üretimi yapılan orijinal kasap sucuğu Subaşı Kasabı Sucuklarına Ereğlinin dışından da Türkiyenin dört bir yanından talep her geçen gün artıyor.
35 yıldır değişmeye lezzeti bu sabah Nazar Kebapta bir araya gelen yerel ve ulusal gazetelerin temsilcileri de tatdılar. Sabah kahvaltısında bir araya gelen gazeteciler, usta ellerin özenle tepsiye dizip, fırında pişirdiği sucuklardan yedi.
Başkan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Başkan, Subaşı Kasabı Sucuklarında kullandıkları her malzemenin doğal olduğunu belirterek kasap sucuğu lezzetini hiç bozmadıklarını söyledi. Baharatından, etine kadar sucuk yapımında kullandıkları her şeyin doğal olduğunu belirten Başkan Ereğlimizin çilekten sonra dışarıya hediye olarak gönderebildiğimiz tek markası Subaşı Kasabı sucukları. Türkiyenin her tarafına gönderiyoruz. Subaşı Kasabı Sucukları 35 yıldır var ama yaklaşık 10 yıldır Subaşı patentini aldık ve Subaşı markası ile üretimimiz devam ediyor. Kasap sucuğu lezzetini hiç bozmadan pervante olarak halkımıza veriyoruz dedi.
Gazetecilerin 24 saat zor koşullar altında görev yaptığını dile getiren Yüksel Başkan, kahvaltı ile hem güzel şeylerinde haberinin yapılması hemde gazetecileri doğal Subaşı Kasabı sucukları ile besleyerek daha verimli çalışmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Başkan, gazetecilerle soğuk kış günlerinde 3 yada 6 ay aralıklarla bir araya gelerek Subaşı Kasabı Sucuklarından ikram edeceklerini ifade etti.
Haber :
ETİKETLER : Yazdır